crew-germen-graffiti-town-mural-palmitas-8

Графити уметници го сменија изгледот на едно мало гратче

Млада организација која се занимава со изработка на графити, ги соедини заедно своите сили со цел да го смени „лицето“ на градот Палмитас, кој се наоѓа во областа Пачуча.