hqdefault (1)

Што ќе се случи кога на тинејџер ќе му дадете енциклопедија

Замислете го светот без Википедија – па добро, живеевме сосема нормално и без неа. Но обидете се да соочите тинејџер со свет во кој не е можно да дознаете нешто Continue reading

11-Tattooed--Attractive-Instagram-Models-You-Need-To-Follow

10 тетовирани и згодни Инстаграм модели кои треба да ги следите

Ако имате Инстаграм сигурно сте се изнагледале зајдисонца, селфиња, полу-изедени оброци, животни и цитати од вашите пријатели.

green-632x338-1000x500

Save the Arctic: Кампањата на креаторката Вивиен Вествуд привлече многу познати личности

„Save the Arctic“ е кампања на организацијата Гринпис, со која се бара престанок на експлоатацијата на нафта и индустриски риболов во целост во овој дел од светот, како и добивање Continue reading

FruitInfusedWater_3

Вода со вкус – 4 комбинации за детоксикација и забрзување на метаболизмот

Сите знаат колку е важна водата за организмот и дека треба да се внесуваат 1,5-2 литри вода дневно.