кожа

Нахранете ја кожата однатре

Веќе одамна е познато дека за убава и здрава кожа не е доволно само да нанесувате креми и разни препарати, односно дека ни најскапата козметика нема да ви помогне ако Continue reading

spilled-flowers-garden-ideas-1__880

15 истурени саксии кои ќе ви ја разубават градината

Многумина веќе ги сметаат цвеќињата како освежувачка експлозија од бои во нивниот двор или градина, па зошто да не го зајакнете впечатокот со тоа што ќе направите буквално да изгледаат Continue reading