PicMonkey Collage

Оваа триаголна куќа е дефиниција за совршеност

Оваа тријаголна куќарка не е посебна само поради фантастичниот „А“ облик кој ја прави да изгледа навистина интересно.

PicMonkey Collage

Легенди за настанувањето на имињата на македонските градови

Секој град има своја душа, единствена. Секое место за себе е сопствен свет, кој крие многу приказни кои се случиле низ годините, многу луѓе кое газеле по него, многу тајни Continue reading

sharkpov-970-80

GoPro: Како е да се биде ајкула?

Енди Касагранде успеа да создаде неверојатно видео од перспективата на една ајкула, на тој начин што ја закачи неговата GoPro камера на нејзината перка.

125

Без печење, без миксер: Ледолино торта

Ова е дефинитивно торта која е идеална да ја направите кога ви се брза премногу, а најдобро од се е што за нејзината подготовка не е потребно печење, ниту пак миксер.