PicMonkey Collagew

Ново урбано место во центарот на градот – „Радост“

На улицата на јапонските цреши се отвори ново место во кое ќе можат да уживаат скопските „кафеџии“ и „сладоледџии“.

senior-thigh-fat

Брза диета за елиминирање на масните наслаги од бутовите

Повеќето жени имаат проблем со масни наслаги во овој регион од телото, но експертите развија посебен вид исхрана и диети кои се посебно наменети за елиминација на вишокот килограми на Continue reading

PD*59063016

Постои дневен центар за панди и изгледа вака

Истражувачката база Ченгду во Кина, се чини дека е едно од најсимпатичните места на Земјата – и воедно е од витално значење за опстанокот на загрозените гигантски панди (кои сите Continue reading