1d7060769420318e6e1ca771618a853f

Фото на денот: Голден Гејт од поинаква перспектива

[vc_row][vc_column][mk_image image_width=”800″ image_height=”600″ crop=”true” lightbox=”true” frame_style=”border_shadow” target=”_self” caption_location=”inside-image” align=”left” margin_bottom=”10″ src=”http://block.com.mk/wp-content/uploads/2015/07/1d7060769420318e6e1ca771618a853f.jpg”][vc_column_text disable_pattern=”true” align=”left” margin_bottom=”0″][/vc_column][/vc_row]

Thermomix_Free_Ebook_Smoothie

Три „смути“ рецепти кои ќе ви го зајакнат имунитетот и ќе ви ја подобрат линијата

Доколку немате време за да си спремите вкусен и здрав појадок наутро, тогаш овие „смути“ рецепти се она што вам ви е потребно.

80396b74_original-1000x500 (1)

Егзотични сместувања за одмор кои може да си ги дозволите

Кога размислувате за идеален одмор што ви паѓа на памет? Поглед на океан, зелени ридови во некое италијанско село или камени ѕидови и замоци?

MTMxMTkyMjcwNjI3MTE2MzA2

Штала трансформирана во удобен дом

Oваа штала во Њујорк е вистински пример дека со малку имагинација може да се направи и невозможното. Таа беше трансформирана во рустичен дом доволно голем за да вдоми осум лица.