vremenska-prognoza1

Зошто временската прогноза за Мексико стана популарна?

Времето во Мексико е навистина убаво, но тоа не е причината поради која временската прогноза за оваа земја деновиве се претвори во вирален хит.

AD-World-Changes-Before-After-3

Комични илустрации кои покажуваат дека светот се смени на полошо

Иако денес имаме навистина поголем комфорт во однос на оној од пред 10 или 15 години, поголеми екрани на телевизорите, брзи компјутери и тенки и паметни телефони, сепак, се чини Continue reading

borabora

20 фотографии кои ќе ви докажат дека Бора Бора е рајот на земјата

Бисер на Тихиот Океан, место кое е најблиску до рајот на Земјата, остров од соништата – тоа се епитетите со кои луѓето го опишувале островот Бора Бора.