F8NIV4HHNM4FD47.LARGE

Правилно контурирање во зависност од обликот на лицето

Некогаш за совршена шминка доволно беше само да се стави подлога, течна пудра и сè да се фиксира со пудра во прав, но денес работите се променети.

mkd-42981

Свежа и сочна торта со лимон

Во овие летни денови одлично би му дошло некое свежо и слатко задоволство на нашиот организам. Токму затоа имајте го на ум рецептот за торта од лимон, која ќе ви се Continue reading