80988c7118c7f06b54e026bf81abbcc5

Фото на денот: Поглед од воздушен балон

[vc_row][vc_column][mk_image image_width=”800″ image_height=”600″ crop=”true” lightbox=”true” frame_style=”border_shadow” target=”_self” caption_location=”inside-image” align=”left” margin_bottom=”10″ src=”http://block.com.mk/wp-content/uploads/2015/06/80988c7118c7f06b54e026bf81abbcc5.jpg”][vc_column_text disable_pattern=”true” align=”left” margin_bottom=”0″][/vc_column][/vc_row]

cover2-1000x500

Пораки на шофершајбните на луѓето кои лошо се паркираат

Очајните возачи и оние кои ужасно се паркираат може на момент да нè доведат до лудило, па понекогаш дури ни доаѓа да им го уништиме возилото, но насилството не е Continue reading

o-SHAME-OF-THRONES-facebook-650x325

Пародија на Game of Thrones: „Summer is coming“

Во сјајната пародија на популарниот серијал „Game of Тhrones“, тимот на продукцијата CHIX прикажа колку брутални можат да бидат и подготовките за летувањето.

asdsad2-1000x500

Тренд: влакнести пазуви – жените ги фрлија жилетите и гордо позираат на Инстаграм

Ова лето жените не само што се ослободија од вишокот облека, се чини дека се ослободија и од жилетите, барем тоа може да се забележи од трендот на Инстаграм

11406830_10153035081272746_3675349092543333489_n (1)

Видео кое плени: Лет над Јордан

Длабоко се извинуваме доколку очекувавте дека ќе наидете на некакво „филмче“ со истоимената старлета, меѓутоа, ова кратко видео носи сосема поинаква, фасцинантна убавина.