MTMwODI0MTk1OTU2NTM1MjY2

Пејзажи од птичја перспектива кои наликуваат на апстрактна уметност

Фотографот Александар Хеилнер е вистински махер кога станува збор за фотографии снимени од птичја перспектива.

61037407-napitak-zeleni-brokula-limun-jabuka-650x325

Вкусен енергетски пијалок кој ќе ви ги наполни батериите

Суперхрана е епитет со кој обично се опишуваат оброците кои имаат висока концентрација на витамини и минерали. Ви прикажуваме рецепт за пијалок кој е вистински рудник за енергија, а во Continue reading