2d3b9aca6b4c682a5274e50bcc7fce36

Фото на денот: Време е за авантура

[vc_row][vc_column][mk_image image_width=”800″ image_height=”600″ crop=”true” lightbox=”true” frame_style=”border_shadow” target=”_self” caption_location=”inside-image” align=”left” margin_bottom=”10″ src=”http://block.com.mk/wp-content/uploads/2015/06/2d3b9aca6b4c682a5274e50bcc7fce36.jpg”][vc_column_text disable_pattern=”true” align=”left” margin_bottom=”0″][/vc_column][/vc_row]

3d-printing-faucet-design-american-standard-laser-sintering-5

Неверојатни 3Д испринтани чешми се вистинско чудо на технологијата

„American Standard“ го направи невозможното и ги креираше овие неверојатни 3Д испринтани метални чешми кои претставуваат вистинско парче уметност.

3047225-inline-i-1-pizza-box-is-also-a-smartphone-operated-movie-projector

„Pizza Hut“ го искачија дизајнот на пакувањето на повисоко ниво

Благодарение на беспрекорниот вкус и генијалните маркетинг способности, „Pizza Hut“ денес претставува еден од најпознатите брендови за пица во светот.

7-Models-Changing-Perception-Of-Beauty-Banner

Шест модели кои ја менуваат перцепцијата за убавина

Во изминатите неколку декади општеството создаде прецизна слика за тоа како би требало да изгледаат совршените модели.

PicMonkey Collage

Синото море и егзотичните пејзажи во Амалфи, Италија

Една од најубавите летни дестинации во светот за љубителите на морето и долгите песочни плажи, е дефинитивно јужниот дел на Италија.

ipod_beach_by_wolfkiing-d4anwpc

Диџеј Личен ве води низ летните авантури! Едночасовен микс во сите бои!

Сонце, вода, ладен пијалок, бранови и добро друштво. Единственото нешто што ви недостига се игриви ноти за максимално уживање.