d0c8615e63106c37c7534163bd17d9e99bc319ee-t710

„Smart Drinking Cup“ – елегантен филџан од иднината

Доколку сте љубители на топлите пијалоци, „Smart Drinking Cup“ е филџан кој сигурно ќе ве воодушеви. Оваа необична чаша има два суперквалитета – мерач на топлина и моќен дизајн.

languages-of-the-world-1

Кои се најзборувани јазици во светот?

Овој фасцинантен иконограф на елeгантен начин ги разделува најпопуларните јазици кои ги зборуваат луѓето ширум светот.