weight-loss

9 природни сојузници за забрзување на метаболизмот

Денес ви претставуваме намирници кои ќе ви помогнат да го забрзате метаболизмот како и да ја регулирате телесната тежина.

dancer-portraits-dance-photography-alexander-yakovlev-110GLGL-1000x500

Александар Јаковлев – неверојатни портрети од танчери

Александар Јаковлев е фотограф специјализиран за портрети на професионални танчери кој за разлика од другите фотографи им дава динамика на своите дела благодарение на ситни елементи, како што е брашното.