a99339_oddee-shower11cover-1000x500

Завеси за туширање какви што досега не сте виделе

Ако ви се здосадени стандардните завеси за туширање во меки и пастелни бои и линии, точки и други вообичаени дезени, за вас подготвивме нешто сосема поинакво.

MTMwNTIzMDU2NzQwMjQ4MTk1

18 фотографии кои докажуваат дека Емилија Кларк е најубавата жена во светот

Ѕвездата на популатрната серија „Игра на престоли“ без сомнение е една од најубавите жени во светот.

еко престој

Магичен сафари престој – спој на еко-дизајн и луксуз

Сандиве Окаванго докажува дека изградбата на еколошки одржлив престој од биоразградливи материјали може да биде и луксузен.