36-660x361-1000x500

Експеримент: Како изгледа животот без паметен телефон една седмица

Паметниот телефон е неопходен сопатник на секој претставник на таканаречената генерациј Y.

mars.0.0-1000x500

Какво би било знамето на планетата Земја?

Иако звучи утопистички, идејата дека некогаш со Земјата ќе владее една влада и сите луѓе во светот ќе бидат “сограѓани” не е толку пресилена.

These-18-Mascots-That-Will-Terrify-Rather-Than-Motivate-You

18 хорор маскоти кои немаат намера да ве расположат

Маскотите, без разлика дали се на спортски тим, бренд, училиште или мало претпријатие се создадени да донесат среќа и претставуваат група со заеднички јавен идентитет.