Screenshot_7

Скара во саксија – и тоа е можно!

Немате скара, а сакате да си подготвите вкусен специјалитет за кој ви е неопходна? Не фрлајте веднаш пари доколку имате други приоритети, бидејќи секогаш постои план Б.

Quality_Cafe_by_Aishado-700x325

„Quality“, најпопуларното кафуле во холивудските филмови

„Quality Cafe“, (или „Quality Diner“), можеме слободно да го наречеме најславното кафуле во светот со оглед на неговата медиумска застапеност.Можеби не ви звучи познато, но ве уверуваме дека и вие Continue reading