img8444u

Писмо од читателка: Мрза на шалтерите на Автобуска станица – Скопје

„Се уште под имресии, решив да го пренесам моето негативно искуство со персоналот вработен во Автобуска станица Скопје.

MTMwNTA2MjgwODY2NTMxMzM4

Според „TripAdvisor“ ова е најдобриот хотел во светот

„TripAdvisor“ неодамна го прогласи хотелот „Gili Lankanfushi“ кој се наоѓа на Малдивите за број 1 хотел во светот.

asdasd5-1000x500

Bike balls – велосипедски светла со несекојдневен дизајн

Оние кои редовно возат велосипеди низ градот знаат колку се ранливи од големиот број невнимателни возачи и возачи кои повеќе внимание обрнуваат на својот телефон отколку на она што се Continue reading