picmonkey-collage42-1000x500

Разнобојниот минимализам на јапонските банки

Во изминатите неколку години, францускиот архитект и уметница Емануел Моро ја донесе својата стручност во дизајнот на канцелариите за јапонската банка „Sugamo Shinkin“.

aa

Убавиците од 68-от Кански фестивал

Приватните авиони слетаа, црвените теписи се распостелија насекаде наоколу, сите медиуми добија прес пропусници, рефлекторите се вклучија и забавата може да започне.