Eiffel-Tower-Wallpaper-6

Прекин на работата на Ајфеловата кула поради џепџии

Ајфеловата кула затворена за туристите поради прекин на работата на вработените на еден од најпосетуваните споменици во Париз, кои протестираа на тој начин против се поголемата присутност на џепчии кои Continue reading

kaver

Најзначајните микро-автомобили низ историјата

Микро автомобилите на пазарот се речиси еден век, а најголема популарност имале по завршувањето на Втората светска војна. Во тоа време, повеќето вакви модели го користеле концептот со три тркала. Continue reading

915

Епски свадбени фотографии кои отскокнуваат од класичното позирање

Вообичаените свадбени пози знаат да станат навистина здодевни за кратко време.

150522-news-coldplay

Актерите од „Game of Thrones“ во заеднички мјузикл со Крис Мартин

Доколку сте љубител на серијалот „Game of Thrones“, тогаш сигурно ќе ви се допадне ова забавно видео во кое главен гостин е Крис Мартин од Coldplay.