Charming-Series-of-Illustrations-Depict-What-Words-Fail-to-Capture3__880-1000x500

Зборови кои не може да се преведат, но може да се нацртаат

Англискиот јазик има точно 1 милион, 25 илјади и 109 зборови, но тоа не значи дека на овој јазик можат да се преведат ама баш сите термини, сложенки и колоквијализми Continue reading

c700x420(1)

Ослободете се од овие навики и ќе добиете рамен стомак

Надуеноста на стомкот е чест проблем на современите жени поради што не сме задоволни со својот изглед па се подложуваме на ригорозни диети.