Chania-Photo-by-Chaniaweb2-980x654

Ѕирнете низ прекрасните сокачиња на Хања, идиличнот град на островот Крит

Стариот град Хања, кој се наоѓа на островот Крит во Грција, е прекрасно место кое плени со својата магична архитектура и совршено сочуван стар дел на градот.

3-dina-goldstein-breakfast-1000x500

Кен и Барби: Драма во домот на најпопуларните кукли

Идеалните американски брачен пар, отелотворен во детскиот свет како светот на Барби и Кен често е предмет на уметнички и социолошки студии кои настојуваат да покажат колку е погрешен и Continue reading

fd2be0349f12b1df_WhitneyPort_on_Domaine1.jpg_xxxlarge_2x

Како да го освежите изгледот на домот со минимален трошок

Сигурни сме дека секој од вас има моменти кога сака да промени нешто во својот дом, да го освежи ентериерот, во моменти кога немате финансиска можност да купите нов кауч Continue reading