fashion-nature-liliya-hudyakova-10__700

Кога ќе се помеша модата со природата

Светот на модата не ретко е инспириран од природата која секојдневно не опкружува, а руската уметница Лилија Хадикова има одлично око за да ги улови ваквите примероци.

funny-cats-making-out-angus-seamus-exotic-shorthaired-persian-brothers-9 (1)

Нежно видео со мачиња со неочекуван крај!

Сер Симус О Бларни и Лорд Ангус Велингтон се две преслатки егзотични персиски мачки – братчиња, кои уживаат да се галат и меѓусебно да се бањаат.