1180590334526126f078e9d151234558_v4-big

Ова се најубавите библиотеки во светот

Многу векови пред да бидат направени комјутерите, човештвото се потпирало на единствените чувари на знаењето – библиотеките.

DSC_0824-650x325

Брз Баунти рецепт од 4 состојки

Сигурно сите сте слушнале за Баунти. Оние познати мали чоколатца во чиј вкус уживаат сите кои ја сакаат комбинацијата од кокос и чоколада.