crayon-candles-6

Претворете ги мрсните боици во декоративни свеќи

Како големи обожаватели на „направи сам“ проектите, денес ви прикажуваме едно навистина генијално видео кое сме сигурни дека ќе ве освои веднаш.

646a2f81f97b2c349db78620fc4ff71c_650x

20 вреќи за спиење кои пленат со креативност

Во рамки на првите мајски денови кои речиси секогаш се придружени со излети во природа и друштвени кампувања, ви прикажуваме една навистина забавна галерија.

1839hegypq2r8jpg

Предмети кои секој велосипедист би посакал да ги има

Без разлика на тоа дали сте обичен љубител на возењето велосипед, или пак страствен бицилкист, овие неколку фантастични додатоци ќе ве освојат веднаш.