ie9e73

Мајорка – егзотично парче рај во азурните води

Рајската убавина олицетворена во Мајорка, која е најголемиот шпански остров, претставува една од најстарите европски туристички дестинации, која често ја нарекуваат „Стара дама“.

unnamed

Македонија во чекор со светкиот тренд: Неформалното образование во подем

Растот на тренинг центрите, академиите и останатите организации за неформално образование е тренд кој се наметна поради динамичниот развој на одредени индустрии, чии промени формалното образование во светски рамки несоодветно Continue reading

27-Ideas-on-How-to-Use-Cardboard-Boxes-for-Kids-Games-and-Activities-DIY-Projects

19 идеи со картонски кутии кои ќе внесат забава во детското секојдневие

Постојано сме опкружени со картонски кутии, па зошто да не ги искористиме за интересни проекти кои ќе претставуваат извор на забава за најмалите.

image-1000x500

7 ресторани кои отишле предалеку

Не е тајна дека во големите светски метрополи оној кој ќе се одлучи да отвори угостителски објект мора добро да се намачи да го привлече вниманието на потенцијалните муштерии.