brian-mosbaugh-rio-high-line

Фото на денот: Лебдење над Рио де Жанеиро

Некои работи изгледаат невозможно додека не се потрудите да ги напаравите. За да ги креира овие неверојатни слики, фотографот Брајан Мозби прошета на јаже заврзано 850 метри над Рио де Жaнеиро. Continue reading

funny-animal-photobombs-3__880-1000x500

Најсмешните животински фотобомби на сите времиња

Фотобомбите како изненадно појавување на туѓи фотографии повеќе не е резервирано само за луѓе кои сосема случајно ќе се најдат на погрешно место и во погрешно време

11098429_290779471046319_700579774_n-1000x500

Автомобили на Инстаграм: 5 најдобри профили

Инстаграм не е само место за хипстери, старлети, храна, бебиња и животни – во последно време во експанзија се и профилите посветени на љубителите на автомобилите.

MTI5NzIwNjE4NjA1MTQ2MDgy

Прва фотографија: Џаред Лето изгледа „лудо“ во улогата на Џокер

Не е лесно да се замени Хит Леџер но, овој огромен предизвик го прифати Џаред Лето, и според првите објавени фотографии, тој ќе биде фантастичен во улогата на Џокер.