diy-low-cost-cosplay-costume-anucha-saengchart-3__880

Момче создава нискобуџетни костими од секојдневни предмети

Косплејот е доста популарен во Азија, а во последниве неколку години доживува и огромна популарност во другите делови од светот.

pools_chile-640x384

Најголемиот базен во светот изгледа величенствено

Сан Алфонсо дел Мар, неверојатен хотелски комплекс во Алгаробо, Чиле се наоѓа 100 километри западно од главниот град Сантијаго и го поседува најголемиот базен во светот.