hazelnut-energy-bar-650x325

Брзи енергетски коцки од 4 состојки

Откако неодамна ни оставивте огромен број позитивни коментари на рецептот за енергетските коцки од само три состојки, овој пат ви прикажуваме нова, поинаква варијанта на овој здрав и вкусен десерт.

PicMonkey Collage

Момчето кое само сакаше слика со Ајфеловата кула

Сигурно повеќемината сте ги виделе оние клише пози пред Ајфеловата кула, кои секој турист кој го посетил Париз најверојатно ги има.