Jugo-de-apio-para-adelgazar-3

Чудотворен зелен напиток – благодет за добро здравје и линија

Во свет во кој имаме сѐ повеќе обврски, а сѐ помалку време за други работи, а посебно за здрава исхрана нашиот организам со тек на време почнува да ги трпи Continue reading

airbus_kaver

Ќе се намалува просторот во авионите за седиштата од втора класа

Во последниве неколку години седиштата во авионите стануваат се’ помали и помали, поради што експертите во САД се загрижени дека истите стануваат опасност по здравјето и безбедноста на патниците.