616d2a13-8481-4204-ba71-afe84ba90155

Најопасната рута во Шпанија реотворена после 15 години

Некогаш најопасната планинска рута „El Caminito del Rey“, неодамна беше реотворена за посетителите, после 15-годишна пауза.

????????

6 здравствени проблеми кои не смеете да ги игнорирате

Често пати имаме одредени здравствени проблеми кои ги игнорираме или им придаваме мало значење, но всушност никако не смееме да го правиме тоа.

dogs-in-a-photo-booth-wcth01

Забавни фотографии од кучиња кои бараат дом

Со желба да го поттикне вдомувањето на напуштени кучиња, едно прифатилиште за напуштени животни во Јута се обиде да направи нешто поинакво, нешто што ќе ги охрабри луѓето да им Continue reading

MTI5MDAxMDEyNDA0MDM4Mjc1

Маргот Роби буди восхит во најновиот број на „Elle“

Изминатата година беше дефинитивно успешна за Маргот Роби. По нејзиното појавување во филмот „Волкот од Волстрит“, таа успеа да го насочи сето внимание кон себе.

PicMonkey Collage

Мурали кои ќе им дадат живот на вашите ѕидови

Декорирањето на ентериерот не е воопшто едноставна задача, меѓутоа, доколку имагинацијата ви е силна страна, тогаш може да биде и навистина забавно.