maxresdefault (1)

14 брзи и едноставни трикови со јајца

Со оглед на тоа што јајцата се една од прехрамбените состојки кои луѓето ширум светот најчесто ги конзумираат, тимот на „HouseholdHacker“ одлучи да ги соедини сите трикови за негово приготвување Continue reading

best-creative-proposals-engagement-photography-180__605

20 генијални момци кои го кренаа запросувањето на повисок левел

Без разлика на тоа дали сте љубители на интимното или јавно запросување, идеите на овие момци со сигурност ќе ве воодушеват.

b1f5a93b7

Галерија на цветови кои лебдат

Посетителите на Националниот музеј Мираикан во Токио ќе имаат прилика да уживаат во една необична поставка која ја прикажува врската меѓу природата и техничките достигнувања кои можат да создадат навистина Continue reading

picmonkey-collage13-1000x500

Пролетен моден додаток – 3Д испечатени саксии

Колин Џордан е дизајнерката која ја создаде колекцијата „Wearable Planter“ – 3Д испачетени саксии, кои се совршен пролетен моден додаток.