longform-original-26683-1411614791-10

23 фотографии кои прикажуваат зошто треба да ја посетите Австралија

Има многу места во светот кои вреди да се посетат и може да имате апсурдно долг список на дестинации, но Австралија мора да се најде меѓу првите. Овие 23 фотографии Continue reading

U-Linkolnu-Nebraska-vreme-je-da-se-jaja-sakriju-660x436

Како се слави Велигден низ светот?

На сите ви е познато како се слави Велигден кај нас, без разлика дали сте верници или само уживате во празничната атмосфера кога семејството ќе се собере на трпезата.

Banner-image_Homes

Прекрасна колиба во која дизајнот се соединува со природата

На само два часа возење од Њујорк, во долината на реката Хадсон, се наоѓа изолираната колиба Хадсон Вудс.

IMG_K006

Наполнете ги батериите: „Смуди“ од киви и банана

Експериментирањето со овошје е одличен начин за да ги наполните вашите батерии, но и да го подобрите здравјето на вашите најблиски.