hdhtjst

Креативни обетки за неконвенционални девојки

Пред само 75 години повеќето луѓе ги бушеле ушите во нивните домови, а младите девојки оделе до толку години што организирале и свечени забави за да го прослават овој чин.

luksuz-fancy-dizajn-samsung-99

Луксузна куќа за кучиња вредна 30.000 долари

Самсунг не е име кое обично се поврзува со домашните миленици, но британското претставништо одлучи да направи нешто поинакво.

stone-art-mandala-elspeth-mclean-canada-13-605x605

Стотици точки ги трансформираат обичните камења во парче уметност

Елспет МекЛин е австралиска уметница која живее во Канада, и со минимални материјали создава неверојатна уметност.

Desktop21

20 начини да го разубавите дворот со сијалички

Пролетните и летните денови се на самиот праг, па минувањето на топлите вечери во дворот се чинат како најидиличен начин да се помине времето.

kora-banane-banana-zubi-beljenje-1358200140-253435

Ефикасно природно средство за избелување на забите – активен јаглен

Секој сонува за блескава насмевка и убави бели заби, па неретко правиме најразлични третмани за да си го овозможиме тоа. 

6b0ed310-49f7-4e4a-b221-0b0335b4ca63

Домашни хот-дог мумии

Речиси и да нема некој кој не ужива во вкусот на хот-дог. Во денешниот рецепт ви прикажуваме како можете во домашни услови, брзо и лесно да дојдете до вкусен оброк Continue reading