space-station-fulllbleed

Како живеат астронаутите на Меѓународната вселенска станица?

Дали некогаш сте се запрашале каков е животот таму горе, на Меѓународната вселенска станица (ISS), каде што владее бестежинска состојба.

20d68c77a63c018bc59df097b24f59ad_large

Внимавајте на овие измамнички кои ги демнат туристите во Париз

Доколку некогаш сте имале прилика да го посетите прекрасниот Париз, тогаш сигурно сте поминале во близина на Ајфеловата Кула.