10313846_10203580972462152_9202684337002611912_n

Поинаков поглед на Матка: Манастирот Никола Шишевски

Викендот е идеално време за прошетка, па доколку се наоѓате во главниот град, манастирот Никола Шишевски е совршено место за да ја одморите душата.

1_l_shaped_fabric_sofa

Фантастично уредени 29 m² станбен простор

Во еден прекрасен стан во Москва, со површина од само 29 метри квадратни, дизајнерите успеале да најдат простор за сите човечки потреби.