lwsm_voki-anais0258_3511

8 причини поради кои жените се плашат да раскинат

Чувствувате дека тој не е „Вистинскиот“, знаете дека тој не е човекот со којшто сакате да ја делите својата љубов и страст, но сепак избирате да останете со него или Continue reading

45-Creative-DIY-Photo-Display-Wall-Art-Ideas-homesthetics.net-14

Украсете ги ѕидовите со помош на фотографии

Спомените се драгоцена и бесценета работа, и токму поради овој факт луѓето сакаат да ги овековечат ваквите моменти во фотографии.

cover2-1000x500-1000x500

H&M Coachella Collection: Фестивалска колекција за млади

Целата фестивалска колекција Coachella H&M е составена од комбинации идеални за музички фестивали кои ги има во изобилство кон крајот на пролетта и почетокот на летото.

adventure-time-necklace-doppledew-2

Анимирани ѓердани околу вашиот врат

Доколку сте љубители на „Adventure Time“, популарниот анимиран филм посветен на пријателството и авантурите, тогаш сигурно ќе ви се допаднат овие интересни ѓердани.