victoria-secret-kupaci-kostimi-2015-1

„Victoria’s Secret“ костими за капење 2015

Традиционално, светски познатиот бренд за долна облека и костими за капење, „Victoria’s Secret“, подготви ексремно секси каталог за своите верни обожаватели.

picmonkey-collage17-1000x500-1000x500

Емилио Сансолини: Винтиџ фудбалски дресови

Кога некој ќе го спомене зборот фудбалски дрес веројатно веднаш помислувате на шарените „спортски униформи“ кои како своевидни современи реклами пред сè служат за љубителите на фудбалот да се информираат Continue reading

tiny-house-giant-journey-mobile-home-jenna-guillame-24

Дале отказ, креирале мобилен дом и тргнале на пат

Пред две години Џена Спесард и нејзиниот партнер Вилијам биле пренатрупани со проблеми. Висока кирија, студентски кредити и кариери кои не ги правеле среќни.