Cranberry-Face-Mask

Забавете го стареењето – маска за лице од брусница

Брусницата не е само вкусно овошје полно со витамини кое ќе биде супер декорација на вашата трпеза.

oscars_7

Како се изработуваат оскаровските статуетки?

Сјајни и блескави, статуетките изработени во арт-деко стил кои се во фокусот на Филмската академија претставуваат синоним за чиста перфекција.

california_5dywu.T0

Најчудните и најбесмислени улици во светот

Од застрашувачки скалила до неверојатно комплицирани кривини, некои улици во светот станале вистински туристички атракции познати по својата бесмисленост.

celebrity-hibridi-1000x500

Селебрити хибриди: колажи кои создаваат нов идентитет

Понекогаш познатите имаат слични имиња, а некогаш и лица, но што би се случило кога тие би се споиле во колаж според имињата или сличните физиономии?

cover21-1000x500-1000x500

Најбизарни маски за паметни телефони

Паметните телефони се најпознати уреди на денешницата и наоѓањето на добра маска која ќе ги покрие чувствителните делови на телефонот никогаш не било потешко.