2141d51a689a0ba80cb9c83113dbdb08_650x

20 најглупави изуми за бебиња

Секојдневно сме сведоци на нови и необични изуми, но кога станува збор за бебињата, се чини како инвентивноста на луѓето да пронаоѓа нова димензија.

DIY-Dreamcatcher-001

Како да направите ваш „ловец на соништа“?

[vc_row][vc_column][vc_column_text disable_pattern=”true” align=”left” margin_bottom=”0″]Ловците на соништа (dream-catcher) потекнуваат од индијанските племиња. Тие се рачно изработени и се состојат од еден кружен обрач (најчесто направен од врба), испреплетен во мрежа со Continue reading

Re-Paint

Креативни начини за бојадисување на ѕидовите

Доколку сакате да го освежите вашиот дом и да ги бојадисате ѕидовите, но не сте сигурни што сакате да направите, ви откриваме неколку креативни начини за бојадисување.