11002625_774510872642851_2357757638836945957_n

Интервју со Џенк Ејуп: Готиката ќе добие своја емисија во Македонија

Џенк Ејуп е амбициозен 20 годишен студент од Скопје, кој е во постојан стремеж кон нови предизвици.

1401311811669.cached

Најдобро облечени кучиња на Инстаграм

На Инстаграм веќе одамна е популарно сопствениците да креираат профили за своите миленици и секојдневно да објавуваат нивни фотографии во најразлични пози и активности.

increase-battery-life1

Како да го продолжите векот на батеријата на вашиот паметен телефон?

Без разлика колку време успевате да ја одржите батеријата на мобилниот телефон во живот, секогаш постојат начини дополнително да го продолжите нејзиниот век.

first-date

За што НЕ треба да разговарате на првиот состанок

Желбата да изгледаме што е можно „поинтересно“ и да оставиме што подобар впечаток пред личноста која ни се допаѓа, често знае да тргне наопаку благодарение на тремата.

foto na denot

Фото на денот: Магливо Скопје од врвот на Водно

Море од смог и магла е глетката во која можат да уживаат љубителите на планинарењето и чистиот воздух. Иван Здравковски со помош на својот објектив успеа загаденоста на главниот град да ја преточи во уметничка фотографија. Секако, овој агол на Скопје е уловен од врвот на Водно. Continue reading

IMG_1864

Најдобрите моменти од емисиите на Иван исцелител

Сигурни сме дека го знаете Иван исцелител и редовно ја следите неговата емисија поради која петоците веќе не се денови за излегување.

2e6ffedb504577c01ee07775e7929fa9_large

Физичкиот изглед според хороскопот

Ако верувате во хороскоп и во тоа дека положбата на ѕвездите во моментот кога сме родени е важна за тоа каква личност сме денес, тогаш сигурно ќе ве интересира како Continue reading