mkd-176142

20 Фотографии кои ќе ги задоволат и најголемите перфекционисти

Визуелно совршенство наменето за најголемите перфекционисти меѓу вас кое се надеваме дека ќе ви даде малку мир на душата како за промена!

luksuz-fashion-moda-trend-kolekcija-stil-linija-kampanja-jimmy-choo-kit-harington (1)

Кит Херингтон и Џими Чу – пролет/лето 2015

Британскиот глумец Кит Херингтон, познат по својата улога во „Игра на престоли“ уште еднаш е дел од кампањата на Џими Чу за пролет/лето 2015 година.