6eabca0abf21c2c96a295227857c39af_large-1000x500

Тајниот живот на хероите

Ако некогаш сте се запрашале што прават суперхероите кога не го спасуваат светот, одговорот можете да го најдете во новата серија илустрации под наслов „The Secret Life of Heroes“ на Continue reading

unique-festivals-around-the-world-pingxi-lantern__880 (1)

Најуникатните фестивали во светот

Планетата Земја е шаренолика и разновидна, а најдобар показател за ова се фестивалите кои се одржуваат во земјите ширум светот.

iuyiuyiyi-650x325

Прекрасен дом составен од стари рециклирани материјали

Верувале или не, но домот кој ви го прикажуваме подолу е буквално изработен, уреден и декориран само од една личност.

hqexnz3ce2enhuezc8ne

Откриен изгледот на патиките на Кание за Адидас

Неодамна на Интернет беа објавени фотографии кои го откриваат изгледот на „Yeezy 750 Boost“ патиките, креирани од Кание Вест во соработка со Адидас.