funny-nerdy-valentines-day-cards-1__700

Необични картички за Денот на вљубените за неконвенционални романтични души

Без разлика дали сте заљубени или не оваа колекција од картички за Денот на вљубените сигурно ќе ве насмее.

3a2_edit (1)

Дали опасноста од промаја е само балкански мит?

Можеби ќе започнете расправија и ќе се обидете да објасните дека промајата е исто што и ветерот или дека топлината е уште поопасна, а можеби и сами ќе се замислите:

2555C57600000578-0-image-a-14_1423081153187

Фотографијата која претседателот не сакаше да ја видите

Колку неетично и да звучи, несмасното сопнување или паѓање на другите луѓе не ретко знае да ги засмее присутните.