17 кучиња што мислат дека се невидливи

PicMonkey Collage

Кучињата најчесто се кријат од своите сопственици, главно кога ќе украдат некоја папуча, далечинско и играчка која не им е дозволена. Но, ова е збир од кутриња кои очајно се обидуваат да се сокријат заедно со бељата која ја направите, ама не им успева.

hiding-ninja-funny-dogs-261__605

hiding-ninja-funny-dogs-141__605

hiding-ninja-funny-dogs-15__605

dogs-hide-seek-3__605

dogs-hide-seek-111__605

hiding-ninja-funny-dogs-31__605

hiding-ninja-funny-dogs-241__605

hiding-ninja-funny-dogs-91__605

hiding-ninja-funny-dogs-81__605

hiding-ninja-funny-dogs-151__605

hiding-ninja-funny-dogs-33__605

dogs-hide-seek-1__605

dogs-hide-seek-7__605

hiding-ninja-funny-dogs-32__605

hiding-ninja-funny-dogs-231__605

hiding-ninja-funny-dogs-61__605

hiding-ninja-funny-dogs-181__605

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *