15 работи што секое дете во 90-тите некогаш ги кажало

30_YT_YO_YO1_1442905f

Детските маки не се воопшто за потценување. Сетете се на некои од вашите проблеми од детството…

1. За роденден сакам барбика торта

2. Кај ми се шноличките-пеперутки?

3. Кога ќе ме носиш на Сител Бамбини?

4. Ќе ми го чуваш чибичанот додека сум во школо?

5. Сакате да играме „народна“ или „граница“?

View post on imgur.com

6. Мамо намести и ја главата на барбиката

7. Роденденот ќе го славиш во Вулкан или Мекдоналдс?

8. Чичко, чичко ќе може ли да ни го вратиш фудбалот?

9. Сакаш да јадеме сиви за ужинка? Не бе мајка ми ми направи сендвич од дома!

10. Женско петле, шарено девојче

11. Мамооо, фрли 10 денари!

12. Го имам… го имам… го немам… дупликат…

13. Моето јојо има 20 лагери

14. Сакате ли војнааа?

15. Татко ти бил у војска?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *