15 мокри кучиња кои личат на познатите

Beyonce-Ho-1000x500

Секогаш се истакнува фактот дека познатите секогаш изгледаат беспрекорно, дека плаќаат стилисти за сè да биде на место. Тоа е многу необично, но длабоко вкоренето верување, а како што ќе имате прилика да видите и неточно. Има денови и моменти кога и на нив „не им се сите овци на број“, па веројатно повеќе се чувствуваат како накиснати кучиња, отколку како ѕвезди од насловните страни.

Па еве дека е навистина така покажуваат овие фотографии на познати личности споредени со накиснати или тазе избањати кучиња!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *