15 луѓе кои комплетно престанале да се грижат за се

PicMonkey Collagdgdsge

Понекогаш работите знаат навистина да ви дојдат преку глава толку многу, што едноставно доаѓате до онаа точка кога престанувате да се грижите. Всушност, многумина им завидуваат на оние кои изгледаат безгрижно, па што чекате, зошто да се оптоварувате со беспотребни грижи и вие? Само следете го примерот на луѓето (и разните слични карактери) во галеријата подолу, и ќе биде се во ред!

b040e084-b5dc-4322-8c78-dd4c64c9534e

1.  На фитнес во костум од жаба, и ич не се секирајте.

d703034c-c3b1-4213-ad1d-9fea62dac569

2.  Ако ви е ќеф, прошетајте си ја пицата

b9f7ef14-217d-4b07-9ea6-1af0f92ca71d

3.  Оваа патка им покажа кој е шеф!

3e03a927-269a-41aa-bd39-f8268a5d8811

4.  На автопат со брод, и ништо важно не е.

18fa8328-195c-4428-bd34-5542b96db6d0

5.  Сепак, не си го палете чадорот било каде, изгледа опасно.

5

6.  Едноставно, не му е гајле.

6

7. „Ќе си застанам тука, изгледа најудобно.“

7

8.  Едноставно, како на вас ви е најкомотно – така.

8
88

 

9. „Мхм, еве, на безбол натптревар сум, ја фатив топката. Пилешко за вечера? Може, звучи добро.“

9

10.  Поплави? Какви поплави?

10

11. Лежерно, без оптоварување.

11

12.  А зошто да не ако си сакате мачки?

12

13. Ако ви се игра тенис, играјте!

13

14. Дури и ако ви се приспие, зошто да се воздржувате?

14

15.  Ви се пријаде на час? Има решение.

15

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *