15 креативни начини да ги трансформирате продуктите на ИКЕА

dmk-10

ИKEA е кул место каде можете да најдете практични и едноставни парчиња мебел за навистина ниски цени.

Но, доколку фактот дека истата масичка или столче го делат уште илјадници други домови не ве воодушевува, тогаш можеби е време за мали промени.

Доколку сте личност која сака да ги освежува предметите давајќи им сопствен печат, тогаш во галеријата подолу ви нудиме неколку одлични решенија за како да го направите тоа:

dmk-1 dmk-2-1024x1536 dmk-3 dmk-4 dmk-5 dmk-6 dmk-7 dmk-8 dmk-9-1024x816 dmk-10 dmk-11 dmk-12 dmk-13 dmk-14 dmk-15

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *