15 истурени саксии кои ќе ви ја разубават градината

spilled-flowers-garden-ideas-1__880

Многумина веќе ги сметаат цвеќињата како освежувачка експлозија од бои во нивниот двор или градина, па зошто да не го зајакнете впечатокот со тоа што ќе направите буквално да изгледаат како истурена боја? Со овие креативни дизајни ќе ви покажеме како можете да направите цвеќиња да изгледаат како истурени потоци и насипи од боја!
Нема правилен или погрешен начин да направите ваква „истурена“ градина, но повеќето се согласуваат дека саксиите или садовите треба да се закопаат барем до половина во земјата. Ова, се разбира, е одличен начин да ги рециклирате старите или искршени садови! Останатото е лесно – одберете растенија и посадете ги на местото кое сте го одбрале!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *