14 туристи кои решиле да се позабавуваат со градските статуи

kipi-1000x500

Туристите секогаш сакаат да се фотографираат со градските знаменитости, па статуите не се исклучок. Сите се обидуваат да направат што покреативни фотографии и да не ги наполнат апаратите со оние класични туристички фотографии, но туристите кои ви ги прикажуваме во галеријата подолу како сосема да заборавиле како треба да се однесуваат. Некои од нив се навистина смешни, но некои навистина ја минуваат границата на нормално однесување:

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *